Amsterdam Boat Company

Over ons

Amsterdam Boat Company

Amsterdam Boat Company is ontstaan vanuit de passie voor boten van de twee broers Boris en Maxim Bouten. Al meer dan 7 jaar lang varen ze zelf als trotse boot eigenaren veel door de Amsterdamse grachten. Waarbij ze het over een ding altijd eens waren, de Amsterdamse grachten, die vervelen nooit. Er is zoveel moois te zien en beleven in Amsterdam. En vanaf een boot ervaar je dat op een hele unieke en mooie manier.

Toen in 2023 de kans voorbij kwam om een rederij te beginnen en het allemaal serieuzer aan te pakken was de spreekwoordelijke knoop snel doorgehakt. Wel met een visie. Want Amsterdam is prachtig zoals het is, en daar wilden ze graag aan bijdragen. Daarom is er tijd nog moeite bespaard om de boot de look te geven die hij nu heeft. Authentiek, luxe en een genot om naar te kijken. Perfect passend in de Amsterdamse grachten. Bovendien is de boot volledig elektrisch zodat we geruisloos en uitstoot vrij varen.

Boris en Maxim zijn de boegbeelden van het bedrijf, maar we varen vooruit dankzij onze schippers en het team om ons heen.

Amsterdam

Boat

Company

Een kijkje op de boot?

Ga met ons mee de boot op, om een mooie indruk te krijgen van hoe een tochtje bij de Amsterdam Boat Company eruit ziet.

Elektrische vloot

Onze boot

 • Mosi Jo

  • Aantal passagiers: 35
  • Inclusief kapitein
  • Toilet aanwezig

  Huren vanaf €220 per uur

  • Elektrische open sloep

Reviews

Wat vinden anderen?

Nathan

Al meerdere keren gevaren met de Amsterdam Boat Company. Hapjes en drankjes zijn altijd goed verzorgd en heerlijk van smaak. De boot is chique en super ruim, we nemen regelmatig klanten mee als uitje en dat bevalt heel goed. Niks is mooier dan varen door de Amsterdamse grachten.

Yannick

Geweldige service, prachtige boten en heel fijn contact gehad. We blijven terugkomen!

Laura

Voor verschillende events hebben wel al gebruik mogen maken van de boten van Amsterdam Boat Company. Heel fijn samenwerken, goede communicatie en altijd prachtige boten.