Een kijkje op de boot?

Ga met ons mee de boot op, om een mooie indruk te krijgen van hoe een tochtje bij de Amsterdam Boat Company eruit ziet.

Ontmoet onze crew!

Huur een luxe open sloep voor een prachtige rondvaart door de Amsterdamse grachten

Het zonnetje in je gezicht, een lekkere drankje in je hand, terwijl je uitkijkt op de prachtige herenhuizen en woonboten. Met onze elektrische sloep glij je geruisloos door de Amsterdamse grachten. Met een prive kapitein en een optionele hostess kan je helemaal ontzorgd genieten van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft.

Reviews

Wat vinden anderen?

Nathan

Al meerdere keren gevaren met de Amsterdam Boat Company. Hapjes en drankjes zijn altijd goed verzorgd en heerlijk van smaak. De boot is chique en super ruim, we nemen regelmatig klanten mee als uitje en dat bevalt heel goed. Niks is mooier dan varen door de Amsterdamse grachten.

Yannick

Geweldige service, prachtige boten en heel fijn contact gehad. We blijven terugkomen!

Laura

Voor verschillende events hebben wel al gebruik mogen maken van de boten van Amsterdam Boat Company. Heel fijn samenwerken, goede communicatie en altijd prachtige boten.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non vulputate nisi. Nunc est nunc, sodales ac ultricies non, sollicitudin ac neque. Nulla tristique vitae odio quis porta.

We hebben opstapplekken door heel Amsterdam heen. Heb je de voorkeur voor een plek? Geef het door bij het boeken en wij zullen er proberen rekening mee te houden.

Jazeker. Zowel drankjes als hapjes zijn bij te bestellen.Van bier, wijn en fris tot aan wijnproeverijen. Ook borrelhapjes, bittergarnituur, pizza’s tot uitgebreide diners zijn mogelijk op de boot.

Ja al onze boten beschikken over toiletten. 

Nee het is helaas niet toegestaan om muziek te draaien op open boten in de Amsterdam.

We hebben een overkapping die voor elk type weer aan te passen is. We kunnen volledig dicht, maar we kunnen ook alleen het voorste deel van de overkapping erin zetten voor bescherming tegen wind of zon.