Wij varen voor

Een kijkje op de boot?

Ga met ons mee de boot op, om een mooie indruk te krijgen van hoe een tochtje bij de Amsterdam Boat Company eruit ziet.

Ontmoet onze crew!

Huur een luxe open sloep voor een prachtige rondvaart door de Amsterdamse grachten – Boot huren in Amsterdam

Het zonnetje in je gezicht, een lekkere drankje in je hand, terwijl je uitkijkt op de prachtige herenhuizen en woonboten. Met onze elektrische sloep glij je geruisloos door de Amsterdamse grachten. Met een prive kapitein en een optionele hostess kan je helemaal ontzorgd genieten van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft.

Boot huren in Amsterdam

Wil je een boot huren in Amsterdam? Onze boten zijn altijd met een schipper aan boord, zodat jij lekker rustig kan genieten van Amsterdam. Geniet van bezienswaardigheden zoals de Amstel, de grachtengordel en nog veel meer terwijl je door de schilderachtige grachten vaart.

Schipper aan boord

Bij Amsterdam Boat Company is een ervaren schipper aan boord. Onze professionele schippers kennen de grachten als hun broekzak en zorgen voor een veilige en ontspannen vaartocht. Ze delen graag hun kennis over de stad en haar geschiedenis, zodat je niet alleen van het uitzicht geniet, maar ook interessante feiten en verhalen hoort. Laat het sturen maar aan onze schipper over en ontspan terwijl je de schoonheid van Amsterdam vanaf het water beleeft.

Reviews

Wat vinden anderen?

Reviews

Wat vinden anderen?

Al meerdere keren gevaren met de Amsterdam Boat Company. Hapjes en drankjes zijn altijd goed verzorgd en heerlijk van smaak. De boot is chique en super ruim, we nemen regelmatig klanten mee als uitje en dat bevalt heel goed. Niks is mooier dan varen door de Amsterdamse grachten.

Nathan, Accenture Song

Geweldige service, prachtige boten en heel fijn contact gehad. We blijven terugkomen!

Yannick, Thuisbezorgd.nl

Voor verschillende events hebben wel al gebruik mogen maken van de boten van Amsterdam Boat Company. Heel fijn samenwerken, goede communicatie en altijd prachtige boten.

Laura, Vandebron

Veelgestelde vragen over boot huren in Amsterdam

Heb je vragen? Hier vind je een aantal veelvoorkomende antwoorden die je wellicht kunnen helpen. Als je vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op!

Het reserveren van een boot bij Amsterdam Boat Company is eenvoudig en flexibel. Wil je vandaag nog varen? Bel ons direct voor last-minute beschikbaarheid. Voor andere dagen kun je eenvoudig online reserveren.

Jazeker. Zowel drankjes als hapjes zijn bij te bestellen.Van bier, wijn en fris tot aan wijnproeverijen. Ook borrelhapjes, bittergarnituur, pizza’s tot uitgebreide diners zijn mogelijk op de boot.

Ja al onze boten beschikken over toiletten.

Nee het is helaas niet toegestaan om muziek te draaien op open boten in de Amsterdam.

We hebben een overkapping die voor elk type weer aan te passen is. We kunnen volledig dicht, maar we kunnen ook alleen het voorste deel van de overkapping erin zetten voor bescherming tegen wind of zon.

Ja, onze boten zijn 100% elektrisch en stoten geen schadelijke stoffen uit. Dit betekent dat je kunt genieten van een schone en groene vaartocht door Amsterdam. Het milieuvriendelijke karakter van onze boten draagt bij aan een duurzamere toekomst voor de stad en behoudt de schoonheid van de grachten!

We hebben opstapplekken door heel Amsterdam heen. Heb je de voorkeur voor een plek? Geef het door bij het boeken en wij zullen er proberen rekening mee te houden.

Jazeker, een boottocht is de perfecte activiteit voor speciale gelegenheden en bedrijfsuitjes. Of het nu gaat om Koningsdag, Gay Pride of een teamuitje, wij zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring!

Om je vaartocht compleet te maken, raden we je aan om goed gezelschap mee te nemen, voldoende eten en drinken in te slaan, en je goed te kleden voor het weer. Zo ben je volledig voorbereid voor een onvergetelijke dag op de Amsterdamse grachten. Vergeet je zonnebril en zonnebrand niet op zonnige dagen en een warme jas voor de koelere avonden.

  • Gemak: Op onze boten is altijd een schipper, zo hoef jij je niet druk te maken over het sturen.
  • Persoonlijke service: We bieden uitgebreide uitleg en zijn altijd bereikbaar voor vragen.
  • Betaalbaarheid: Geniet van scherpe tarieven in Amsterdam.
  • Milieuvriendelijk: Vaar stil en schoon met onze 100% elektrische boten.